Reparation af Eternittag

Vi skaber langtidsholdbare eternittage

Er det blevet tid til reparation af eternittag? Hos Blik & Facade Tagrendeexperten ApS reparerer vi eternittag for private og erhverv i blandt andet Ølstykke, Roskilde og Hillerød samt København og omegn.

Vi er et traditionelt blikkenslagerfirma, som anvender velafprøvede teknikker, og vi benytter altid kvalitetsmaterialer, når vi reparerer eternittag. Dermed kan du se frem til et solidt og langtidsholdbart resultat.

Kontakt os
Sidebar

Vi vedligeholder og reparerer tage af eternit

Eternittage skal vedligeholdes ligesom andre tage. Taget bliver slidt, og eternitpladerne kan revne eller knække. Det kan også være, at taget bliver utæt, uden du egentlig kender årsagen.

Eternittag har en kortere levetid sammenlignet med andre tagmaterialer, såsom skifertage. Det kræver hurtig opmærksomhed på slid og skader, da selv små huller kan føre til fugt og råd. Eternittage er dog effektivt til at forhindre fugt og råd.

Kontakt os ved behov for reparation af eternittag

Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information om, hvad vi tilbyder.

Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på dit eternittag. Her kan vi gennemgå det, og derpå kan vi få en snak om de forskellige muligheder og priser. Bagefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for reparation af eternittag. Hvis du har andet tagarbejde såsom reparation af skifertag eller andet, så er du velkommen til at kontakte os!

Kontakt os

Modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på din tagopgave, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

RING: 81 81 41 41

Udfyld nedenstående formular

Vi vender tilbage​ til dig hurtigst muligt.

Accepted file types: jpg, , jpeg, gif, png, Max. file size: 5 MB.

Vores leverandører

– garanti for høj kvalitet