Reparation af skifertag med kvalitetsmaterialer

Vi skaber langtidsholdbare skifertage

Er det blevet tid til reparation af skifertag? Hos Blik & Facade Tagrendeexperten ApS reparerer vi skifertage for private og erhverv i blandt andet Ølstykke, Roskilde og Hillerød samt København og omegn. Vi laver også gerne dit tag.

Vi er et traditionelt blikkenslagerfirma, som anvender velafprøvede teknikker, og vi benytter altid kvalitetsmaterialer, når vi reparerer skifer. Dermed kan du se frem til et solidt og langtidsholdbart resultat.

Kontakt os
Sidebar

Vi vedligeholder og reparerer tage af skifer

Skifertage skal vedligeholdes ligesom andre tage. Taget bliver slidt, og skiferpladerne kan revne eller knække. Det kan også være, at taget bliver utæt, uden du egentlig kender årsagen.

Montage af skifertag er populært, fordi det er en stærk og billig løsning, men også, fordi det er let og dermed velegnet til alle tagkonstruktioner. Dertil kommer, at det er nemt at vedligeholde, og med den rette vedligeholdelse kan det holde i 100 år.

Vi tilbyder reparation af skifertag i forbindelse med løbende vedligeholdelse eller ved mere eller mindre akutte behov. Det kan også være en lidt større renovering af skifertag, hvor vi sikrer, at der ikke opstår skader i tagkonstruktionen, og at dit tag får en længere levetid.

Kontakt os ved behov for reparation af skifertag

Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information om, hvad vi tilbyder.

Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på dit skifertag. Her kan vi gennemgå det, og derpå kan vi få en snak om de forskellige muligheder og priser. Bagefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for reparation af skifertag. Hvis du har andre former for tagarbejde, er du velkommen til at kontakte os for dette også.

Kontakt os

Modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på din tagopgave, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

RING: 81 81 41 41

Udfyld nedenstående formular

Vi vender tilbage​ til dig hurtigst muligt.

Accepted file types: jpg, , jpeg, gif, png, Max. file size: 5 MB.

Vores leverandører

– garanti for høj kvalitet