Få hjælp til montering af dine nedløbsrør

Skal du have monteret nye nedløbsrør til dine tagrender, så få det gjort af os. Hos Blik & Facade Tagrendeexperten ApS laver vi tagarbejde for både private og erhverv i blandt andet Ølstykke, Roskilde og Hillerød samt København og omegn.

Vi er et traditionelt blikkenslagerfirma, som anvender velafprøvede teknikker, og vi benytter altid kvalitetsmaterialer, når vi montere dine nedløbsrør. Dermed kan du se frem til et solidt og langtidsholdbart resultat.

Kontakt os
Sidebar

Få en professionel montering af nedløbsrør

Vi kan foretage vores montering af nedløbsrør på alle hustyper. Montering af nedløbsrør kan dog ende slemt ved forkert opsætning og derfor anbefaler vi dig at få en professionel til at udføre montering af nedløbsrør.

Når nedløbsrørene monteres er det vigtigt, at røret har den rette hældning, så vandet kan føres væk fra hus, da det eller kan skade husets fundament. Vi sørger for at monteringen af dine nedløbsrøre udføres rigtigt og derefter at vedligeholdelsen udføres rigtigt.

Her hos Blik & Facade Tagrendeexperten tilbyder vi montering af nedløbsrør. Men hvis du har andre problem med tagrenden, såsom ombygge skjulte tagrende til synlige,  og rensning af tagrenden, udskifte og reparere skotrende eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os ved behov for reparation af tagrender

Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information om, hvad vi tilbyder. Vi udfører tagarbejde og tagrende reparationer i København, Roskilde og Ølstykke.

Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på dine nedløbsrør. Her kan vi gennemgå det, og derpå kan vi få en snak om de forskellige muligheder og priser. Bagefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på.

Kontakt os

Modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på din tagopgave, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

RING: 81 81 41 41

Udfyld nedenstående formular

Vi vender tilbage​ til dig hurtigst muligt.

Accepted file types: jpg, , jpeg, gif, png, Max. file size: 5 MB.

Vores leverandører

– garanti for høj kvalitet