Opsætning af tagrender udføres med et flot og holdbart resultat

Vi leverer klassisk håndværk i bedste kvalitet

Har du brug for professionel hjælp til opsætning af tagrender? Hos Blik & Facade Tagrendeexperten ApS har vi stor ekspertise inden for vedligeholdelse og montering af tagrender samt nedløbsrør.

​Vi servicerer både private og erhverv i blandt andet Ølstykke, Roskilde, Hillerød, København og omegn, og vi står også gerne til din rådighed, hvis det er blevet din tur til at få monteret nye tagrender.

​Vi er blikkenslagere af den gamle skole. Det betyder, at vi anvender gamle, velafprøvede teknikker, og vi benytter naturligvis kun kvalitetsmaterialer. Dermed kan du være sikker på et flot og langtidsholdbart resultat i forbindelse med opsætning af tagrender.

Kontakt os
Sidebar

Vi tilbyder alt fra reparation til opsætning af tagrender

Vi tilbyder opretning og reparation af tagrender, hvis de stadig er fine og pæne, men blot skal have en kærlig hånd. Samtidig tilbyder vi løbende vedligeholdelse og rensning af tagrender. Tagrenderne bør renses og gennemgås mindst en gang om året, men det kan være nødvendigt med hyppigere tømning, hvis der er meget mos på taget, eller hvis du bor tæt på mange træer.

Vi kan ligeledes tilbyde opsætning af tagrender i forbindelse med nybyggeri og tilbyggeri. Vi tilbyder også opgradering og udskiftning af tagrender, hvis de er gamle og nedslidte, eller hvis du bare ønsker nogle nye.

Her kan du blandt andet vælge imellem:

  • VMZinc
  • ​Rheinzink
  • ​Plastmo.
Kontakt os

Vi har endvidere stor erfaring med zinkinddækning, omlægning af skjulte render, så de bliver synlige, og vi tilbyder også håndbukkede specialtagrender.

Hvad koster nye tagrender?

Vores priser for nye tagrender og nedløbsrør afhænger blandt andet af de ønskede materialer. Vi anvender typisk mærker som VMZinc, Rheinzink og Plastmo, men der er mange andre muligheder. Der er naturligvis mulighed for at vælge en unik løsning til en god pris ved montering af tagrender.

Få et uforpligtende tilbud på montering af tagrender

Kontakt os gerne for at høre mere om muligheden for montering af tagrender. Vi kommer gerne ud til en snak, hvor vi samtidig kan se nærmere på dit hus, hvis du ønsker helt nye tagrender og nedløbsrør.

Modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på din tagopgave, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

RING: 81 81 41 41

Udfyld nedenstående formular

Vi vender tilbage​ til dig hurtigst muligt.

Accepted file types: jpg, , jpeg, gif, png, Max. file size: 5 MB.

Vores leverandører

– garanti for høj kvalitet