Rensning af tagrender tilbydes

Tagrenderensning for private og erhverv

Trænger dine tagrender til at blive renset? Så lad os hos Blik & Facade Tagrendeexperten ApS hjælpe dig. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for rensning af tagrender, som vi både udfører for private husejere og mange forskellige erhvervskunder. Vi holder selv til i Ølstykke, hvorfra vi blandt andet kører ud til opgaver i lokalområdet samt i Roskilde, Hillerød og København. Har du brug for vores hjælp et andet sted i nærheden, kommer vi også gerne en tur forbi dig.​

Vi er en blikkenslager af den gamle skole. Det betyder, at vi benytter os af traditionelle og velafprøvede teknikker, hvilket sikrer dig et flot og langtidsholdbart resultat.

Kontakt os
Sidebar

Dine tagrender bør renses mindst en gang om året

Det er vigtigt, at dine tagrender ikke er fyldt op med blade, kviste, mos og lignende, så de ikke er stoppet til, når regnen skal ledes væk fra taget. Derfor bør dine tagrender renses og gennemgås mindst en gang om året. Det kan dog være nødvendigt med en hyppigere rensning af tagrender, hvis der for eksempel er meget mos på dit tag, eller hvis du bor tæt på mange løvfældende træer.

Hvad koster rensning af tagrender?

Hvor meget det koster at få professionel hjælp til rengøring af tagrender fra vores virksomhed varierer. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange meter tagrender du skal have renset. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, hvis du på forhånd kunne tænke dig at vide, hvor meget det vil koste dig at få vores hjælp til at rense tagrender. Vi kan sende tilbuddet til dig med det samme.

Vi tilbyder også reparation og udskiftning af tagrender

Vi tilbyder ikke kun rensning af tagrender. Vi kan også hjælpe dig, hvis dine tagrender trænger til en reparation, eller hvis det er blevet tid til en komplet udskiftning af tagrenderne. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på bedst mulig vis, hvad enten du har brug for rengøring af tagrender, udskiftning eller opsætning af tagrender.

Kontakt os

Modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på din tagopgave, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

RING: 81 81 41 41

Udfyld nedenstående formular

Vi vender tilbage​ til dig hurtigst muligt.

Accepted file types: jpg, , jpeg, gif, png, Max. file size: 5 MB.

Vores leverandører

– garanti for høj kvalitet