Ombygning af skjulte tagrender til synligt tagrender

​Har du brug for ombygning af din tagrende, fra skjult tagrender til synlig tagrender? Hos Blik & Facade Tagrendeexperten ApS har vi stor ekspertise med ombygning af tagrender.

​Vi servicerer private og erhverv i blandt andet Ølstykke, Roskilde, Hillerød, København og omegn, og vi laver også gerne tagrenderne hjemme hos dig.

Vi er blikkenslagere af den gamle skole. Det betyder, at vi anvender gamle, velafprøvede teknikker, og vi benytter naturligvis kun kvalitetsmaterialer. Dermed kan du være sikker på et flot og langtidsholdbart resultat i forbindelse med opsætning og montering af tagrender, samt rensning af tagrender.

Kontakt os
Sidebar

Undgå problemer med skjulte tagrender

Skjulte tagrender kan være årsagen til fugtskader på huset. Specielt i ældre huse er det ret normalt, at tagrenden er skjult på grund af omstrukturering af huset. Men hvorfor er det et problem, at tagrenden er skjult? Problemet er, at du ikke kan se, om der er noget galt med tagrenden. Det kan betyde, at skader, der forekommer gennem tiden, vil forværre tagrenden, og dermed vil de omkringliggende trækonstruktioner blive angrebet af fugt og efter en periode vil rådne.

Vi hjælper dig med at ombygge de skjulte tagrender, så de bliver synlige. På den måde kan du hurtigt opdage eventuelle problemer og kontakte os for at få problemet løst.

Her hos Blik & Facade Tagrendeexperten tilbyder vi at ombygge skjulte tagrender til synlige og sørge også for vedligeholdelse af tagrenden.

Kontakt os ved behov for tætning af tagrende

Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information om, hvad vi tilbyder. Vi udføre reparationer af tagarbejde i København, Roskilde og Ølstykke.

Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på hvor skjult dine tagrender er. Her kan vi gennemgå det, og derpå kan vi få en snak om de forskellige muligheder og priser. Bagefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris.

Kontakt os

 

Modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på din tagopgave, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

RING: 81 81 41 41

Udfyld nedenstående formular

Vi vender tilbage​ til dig hurtigst muligt.

Accepted file types: jpg, , jpeg, gif, png, Max. file size: 5 MB.

Vores leverandører

– garanti for høj kvalitet