Udskiftning af tagrender

Har du brug for professionel hjælp til udskiftning af dine tagrender? Hos Blik & Facade Tagrendeexperten ApS har vi stor ekspertise inden for vedligeholdelse, montering og udskiftning af tagrender.

Vi servicerer både private og erhverv i blandt andet Ølstykke, Roskilde, Hillerød, København og omegn, og vi står også gerne til din rådighed, hvis det er blevet din tur til at udskifte dine tagrender.

​Vi er blikkenslagere af den gamle skole. Det betyder, at vi anvender gamle, velafprøvede teknikker, og vi benytter naturligvis kun kvalitetsmaterialer til udskiftning af tagrender. Dermed kan du være sikker på et flot og langtidsholdbart resultat i forbindelse med udskiftning af tagrender.

Kontakt os

 

Sidebar

Få udskiftet dine tagrender af professionelle

Er dine gamle tagrender stoppede med at virke eller utætte? Så er det på tide at få nogle nye tagrender. Hos os kan vi både hjælpe dig med at udskifte tagrenden, men også løbende vedligeholdelse og rensning af tagrenden, så du ikke behøver at udskifte dine tagrender hvert år.

Hos os kan du være sikker på at dine nye tagrender vil forblive i en optimal tilstand. Med vores ekspertise og erfaring kan vi tilbyde skræddersyer løsninger indenfor udskiftning af tagrender. Lad os hjælpe med at holde dine nye tagrender i topform, så du kan nyde trygheden ved et velfungerende tagrendesystem.

Her hos Blik & Facade Tagrendeexperten tilbyder vi udskiftning af tagrande med løbende vedligeholdelse eller ved mere eller mindre akutte behov.

Kontakt os ved behov for udskiftning af tagrender

Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information om, hvad vi tilbyder. Vi udføre tagarbejde og tagreparationer i København, Roskilde og Ølstykke.

Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på dine tagrender. Her kan vi gennemgå det, og derpå kan vi få en snak om de forskellige muligheder og priser. Bagefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på udskiftning af dine tagrender

Kontakt os

Modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på din tagopgave, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

RING: 81 81 41 41

Udfyld nedenstående formular

Vi vender tilbage​ til dig hurtigst muligt.

Accepted file types: jpg, , jpeg, gif, png, Max. file size: 5 MB.

Vores leverandører

– garanti for høj kvalitet