Udskiftning og reparation af skotrende

Vi håndbukker selv specialtagrender og skotrender på mål, så de passer til dine ønsker.​ VI har mange års erfaring og ekspertise indenfor udskiftning og reparation af skotrende. Vi bruger kun de bedste materialer fra bla. VMZINC,Rheinzink og Plastmo.

Vi er en blikkenslager af den gamle skole. Det betyder, at vi benytter os af traditionelle og velafprøvede teknikker, hvilket sikrer dig et flot og langtidsholdbart resultat.

Kontakt os
Sidebar

Få repareret dine skotrende af os

Der er mange måder hvorpå man kan reparere skotrender. Den midlertidig version er at købe nogle asfaltkit og tagfodstape. Sådan en reparation af skotrende kan holde op til 1 år. Men hvis du gerne vil have en mere permanent løsning, så er du velkommen til at kontakte os.

Hos os kan du være sikker på at dine nye skotrender vil forblive i en optimal tilstand. Med vores ekspertise og erfaring kan vi tilbyde skræddersyer løsninger indenfor udskiftning og reparation af skotrende. Lad os hjælpe med at holde dine nye skotrende i topform.

Kontakt os ved behov for udskiftning og reparation af skotrende

Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information om, hvad vi tilbyder. Vi udføre tagarbejde og reparationer af tagrender i København, Roskilde og Ølstykke.

Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på dine skotrende. Her kan vi gennemgå det, og derpå kan vi få en snak om de forskellige muligheder og priser. Bagefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på udskiftning af dine skotrende

Kontakt os

Modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på din tagopgave, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

RING: 81 81 41 41

Udfyld nedenstående formular

Vi vender tilbage​ til dig hurtigst muligt.

Accepted file types: jpg, , jpeg, gif, png, Max. file size: 5 MB.

Vores leverandører

– garanti for høj kvalitet