Tagarbejde

Få repareret dit tag og forlæng tagets levetid

Er det tid til at udføre reparationer på dit tag? Hos Blik & Facade Tagrendeexperten ApS laver vi tagarbejde for private og erhverv i blandt andet Ølstykke, Roskilde og Hillerød samt København og omegn. Vi laver også gerne dit tag.

Vi er et traditionelt blikkenslagerfirma, som anvender velafprøvede teknikker, og vi benytter altid kvalitetsmaterialer, når vi udføre tagarbejde. Dermed kan du se frem til et solidt og langtidsholdbart resultat.

Kontakt os
Sidebar

Vi vedligeholder og renovere tage

Taget kræver løbende vedligeholdelse ligesom andre typer af tagbelægninger. Taget udsættes for slitage over tid, og det kan resultere i revner, knæk eller endda utætheder, som kan opstå uden kendt årsag.

At holde taget vedligeholdt er afgørende for at undgå skader og forlænge dets levetid. Regelmæssig inspektion af taget hjælper med at opdage tegn på slid eller skader i tide, såsom revner eller utætheder, der ellers kan forårsage fugtskader og strukturelle problemer. Ved at investere i professionel tagarbejde kan man sikre, at eventuelle problemer bliver løst effektivt og forebygge større skader i fremtiden.

Her hos Blik & Facade Tagrendeexperten tilbyder vi tagarbejde med løbende vedligeholdelse eller ved mere eller mindre akutte behov. Det kan være at du har behov for et større tagarbejde, reparation af skifertag, reparation af eternittage, reparation af fuger i murværk eller oprensning af sandfangsbrønde, så står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os ved behov for tagarbejde

Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information om, hvad vi tilbyder. Vi udføre tagarbejde og tagreparationer i København, Roskilde og Ølstykke.

Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på tagarbejdet. Her kan vi gennemgå det, og derpå kan vi få en snak om de forskellige muligheder og priser. Bagefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på dit tagarbejde.

Kontakt os

Modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på din tagopgave, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

RING: 81 81 41 41

Udfyld nedenstående formular

Vi vender tilbage​ til dig hurtigst muligt.

Accepted file types: jpg, , jpeg, gif, png, Max. file size: 5 MB.

Vores leverandører

– garanti for høj kvalitet