Tagrender

Få repareret dine tagrender hos os

Er det tid til at reparere dine tagrender? Hos Blik & Facade Tagrendeexperten ApS laver vi tagarbejde for private og erhverv i blandt andet Ølstykke, Roskilde og Hillerød samt København og omegn.

Vi er et traditionelt blikkenslagerfirma, som anvender velafprøvede teknikker, og vi benytter altid kvalitetsmaterialer, når vi reparere tagrender. Dermed kan du se frem til et solidt og langtidsholdbart resultat.

Kontakt os
Sidebar

Vi hjælper med at vedligeholde og reparere dine tagrender

Tagrenden kræver løbende vedligeholdelse for at undgå skader og forlænge dets levetid. Tagrenden udsættes for slitage over tid, hvilket kan resultere i revner, knæk og også utætheder, som kan opstå uden kendte grunde.

Hos os står vi klar til at sikre, at dine tagrender forbliver i optimal stand. Med vores ekspertise og omfattende erfaring tilbyder vi skræddersyede løsninger til vedligeholdelse og reparere af dine tagrender. Uanset om det drejer sig om, reparation, opsætning, utætte tagrende, udskiftning eller rensning af tagrende, kan du stole på os til at sikre, at dine tagrender fungerer effektivt og beskytter dit hjem mod vandskader. Lad os hjælpe med at holde dine tagrender i topform, så du kan nyde trygheden ved et velfungerende tagrendesystem.

Her hos Blik & Facade Tagrendeexperten tilbyder vi reparation af tagrende med løbende vedligeholdelse eller ved mere eller mindre akutte behov. Det kan være at du har behov for et større tagrende reparation, ombygge skjulte tagrende til synlige, montering af nedløbsrør og  udskifte og reparere skotrende så står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os ved behov for reparation af tagrender

Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information om, hvad vi tilbyder. Vi udføre tagarbejde og tagrende reparationer i København, Roskilde og Ølstykke.

Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på dine tagrender. Her kan vi gennemgå det, og derpå kan vi få en snak om de forskellige muligheder og priser. Bagefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på dine reparationer af tagrender

Kontakt os

Modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på din tagopgave, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

RING: 81 81 41 41

Udfyld nedenstående formular

Vi vender tilbage​ til dig hurtigst muligt.

Accepted file types: jpg, , jpeg, gif, png, Max. file size: 5 MB.

Vores leverandører

– garanti for høj kvalitet