Zink-inddækning til dit tag

Klassiske inddækninger af zink

Skal du have lavet en zink-inddækning? Hos Blik & Facade Tagrendeexperten ApS er vi eksperter i zink, og vi kan lave enhver form for klassisk inddækning.

Vi laver blikkenslagerarbejde for private og erhverv i blandt andet Ølstykke, Roskilde, Hillerød og København, samt mange andre omkringliggende byer. Vi kommer også gerne forbi dig og laver blikkenslagerarbejde på dit tag.

Vi er traditionelle blikkenslagere af den gamle skole, og derfor anvender vi de gamle, velafprøvede teknikker. Vi benytter naturligvis kvalitetsmaterialer, så du kan være sikker på et langtidsholdbart resultat.

Kontakt os
Sidebar

Inddækningen sikrer et tæt tag

Inddækninger anvendes, når to bygningsdele møder hinanden, og anvendes typisk på taget. Derfor er disse samlinger kritiske for tagets tæthed. Tidligere brugte man bly, men i dag foretrækker de fleste aluminium eller zink. Du kan naturligvis også vælge bly eller en blyerstatning.

​Zink-inddækninger har en levetid på op mod 50 år, og i dag er det et billigere materiale end tidligere, hvor det var en mere eksklusiv løsning. Derfor er det et populært materiale.

Vores foretrukne mærker er VMZinc, Rheinzink og Plastmo, når vi skal lave en zink-inddækning. Det kan være en skotrende eller en inddækning omkring en skorsten, en kvist, et vindue eller lignende. Vi laver både nye inddækninger og udskifter gamle. Vi laver også tagrender, reparationer og anden vedligeholdelse.

Få et tilbud på en zink-inddækning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om inddækninger på taget – vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven. Samtidig kan vi tale om muligheder, materialer og priser.

Når vi har fundet frem til en løsning i fællesskab, sender vi gerne et uforpligtende tilbud på en zink-inddækning.

Kontakt os

Modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på din tagopgave, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

RING: 81 81 41 41

Udfyld nedenstående formular

Vi vender tilbage​ til dig hurtigst muligt.

Accepted file types: jpg, , jpeg, gif, png, Max. file size: 5 MB.

Vores leverandører

– garanti for høj kvalitet